tirsdag 21. august 2012

Reflekser an mass !

En liten tur ut i det harde kveldslyset ga meg en fargerik opplevelse. Til tross for at det blåste endel fikk jeg noen morsomme bilder. gleder meg til å krype rundt å forevige små spennende detaljer i tiden som kommer.
10 kommentarer:

 1. Herlig. Friske fargefulle og linjelekre bilder. Det siste syns jeg tar "kaka" - annerledes "edderkoppinettportrett". Sprekt!

  SvarSlett
 2. Flott igjen! Andre bildet falt mest i smak hos meg :)

  SvarSlett
 3. Så "sprøtt" å se disse bildene,- for noen dager siden skulle jeg prøve å skarpstille på EN tråd fra en edderkopp, og mens jeg fokuserte fram og tilbake oppsto akkurat dette som viser her! Så da fortsatte jeg å leke meg med det istedet. Dog fikk jeg ikke dette fine fargespillet du har fått her. Likte det øverste veldig godt!
  :)

  SvarSlett
 4. Tøffe effekter du får til med spindelvevet, Magnus. Det første og kanskje helst det andre likte jeg best.

  SvarSlett
 5. Må si meg enig med Mr. Stein her, har mest sans for de to første. Utrolig kult når det klaffer med lys og reflekser og hele pakka!

  SvarSlett
 6. Kult! Kem har tatt det? sier Aurora på 8 år, hun likte veldig godt disse spindelvev-bildene, og pappa er helt enig. Syns særlig de to første er spennende, velkomponerte og fargesprakende abstraksjoner. Bra!

  SvarSlett
 7. De här bilderna var verkligen fina. Det går tydligen att gå långt med detta motiv det har du verkligen visat med de här bilderna.

  SvarSlett
 8. Vilka läckra reflexer du fångat här! Bild nr 2 vibrerar verkligen av energi! Ettan är också väldigt häftig.

  SvarSlett