lørdag 18. august 2012

Magnus Reneflot med fotokurs i Østmarka 7-9 september

Magnus Reneflot med fotokurs i Østmarka 7-9 september
Hovedtemaer på fotokurset er: ”Opplevelser ” Lete, finne, gjengi og formidle opplevelser.

Sted: Tømmerholen, 100 meter fra Sandbakken i Østmarka.

Et hvert fotografi starter med en observasjon,  vi ser noe som trigger oss. Hva vi ser og hvordan vi ser, er avhengig av hvem vi er, våre lagrede referanser, vår tanker og hvem vi er .

Jeg tar for meg hele den fotografiske prosessen. Lære det tekniske med kamera, utnytte muligheter, lære å se, gjengi og formidle det du vil gjennom bildene dine. Bilder gir minner for livet, og det er
lettere og fange “øyeblikket” med god kunnskap om fotografering.

Gjennom bildevisninger, diskusjoner, fordypning, praktiske øvelser og spennende oppgaver skal jeg  inspirere deg til å åpne øynene for motiver du tidligere har gått forbi. Jeg skal hjelpe deg til å lære teknikker som forenkler og forsterker utrykkene og som på beste måte gjengir hva du har sett og fotografert. Jeg vil inspirere deg til å se ting fra nye synsvinkler og jobbe med motivet til du er helt sikker på at det ikke kan gjengis bedre.

Jeg skal få deg til å tenke over hva du liker, hva du vil med bildene dine og hvem du fotograferer for. Vi skal ha det gøy, vi skal leke og vi skal også ha fokus på å skape bilder istedenfor å ta bilder. Workshopen er inndelt i teoretiske og praktiske deler. Alle deltagerne vil få tilbud om personlig veiledning ute og inne. Det blir løsninger av oppgaver og gjennomgang av deltagernes bilder i plenum med engasjement og stor takhøyde.

Tema:
Å se • Regler • Hvem bestemmer • Motstand og nederlag • Utsnitt • Assosiasjoner • Synsvinkler • Fortolkning • Bli bevisst • Være tilstede med kropp og sjel * Forenkling

Kursleder Magnus Reneflot er sentral innen naturfotomiljøet som tidligere leder for den profesjonelle foreningen for naturfotografer i Norge NN og æresmedlem i Norske Biofoto. Han har nærmere 40 års fartstid i bransjen og er en dreven kursleder. Han holder 8-10 fotokurs i året, vesentlig i Norge, men også i Sverige, Jeg ta alle typer bilder og er tilknyttet NTB / Scanpix bildearkiv.


Fullstendig kursprogram sendes deltagerne noen dager  før oppstart.



Sted: Siggerud, 2 mil sør øst for Oslo

Pris: kr 2500- pr deltager som inkluderer 2 overnattinger, frokost lørdag og søndag og middag lørdag kveld.
Maten serveres på Sandbakken. turisthytte. Sandbakken



Påmelding: E-mail til: Magnus@reneflot.no eller mob tlf 996 23814 innen 4 september
Maks antall deltagere 12 stk



Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar