søndag 19. august 2012

Anna Ulmestrand og Magnus Reneflot med workshop

 Fotoworkshop   !!

Fotografene Anna Ulmestrand ( Sverige) og Magnus Reneflot ( Norge ) inviterer deg med på fotoworkshop i naturskjønne Bohuslän.  Hovedtema: OPPLEVELSER i små og store landskap !

21-23 september i Kustnära Vandrarhem i Hamburgsund

Fotografene Anna Ulmestrand og Magnus Reneflot vil over tre dager gi av seg selv og dele sine fotografiske erfaringer. Vi vil pirre din nysgjerrighet, inspirere og veilede deg til å se motiver nær sagt overalt.

Dette er kurset er for deg som ønsker å bruke en helg på å bli en bedre fotograf. Kurset består av teoretiske og praktiske deler med oppgaver hver for seg eller i grupper.

Gjennom bildevisninger, diskusjoner, fordypning, praktiske øvelser og spennende oppgaver skal vi inspirere deg til å åpne øynene for motiver du tidligere har gått forbi. Vi skal lære deg teknikker som forenkler og forsterker utrykkene og som på beste måte gjengir hva du har sett og fotografert. Vi vil inspirere deg til å se ting fra nye synsvinkler og jobbe med motivet til du er helt sikker på at det ikke kan gjengis bedre.

Vi skal få deg til å tenke over hva liker jeg, hva vil jeg med bildene mine og hvem fotograferer jeg for? Vi skal ha det gøy, vi skal leke og vi skal også ha fokus på å skape bilder istedenfor å ta bilder. Workshopen er inndelt i teoretiske og praktiske deler. Alle deltagerne vil få tilbud om personlig veiledning ute og inne. Det blir løsninger av oppgaver og gjennomgang av deltagernes bilder i plenum med stort engasjement og stor takhøyde.

Vi vil undervise i det vi brenner mest for. 
Anna tar dere med i sin fantastiske Macroverden


  Magnus vil fylle hodet ditt med refleksjoner, form og mønster


Stikkord for workshopen er:
Å se - Utsnitt – Forenkling -  Synsvinkel – Fortolkning – Assosiasjoner – Bli bevisst – Være tilstede med kropp og sjel - Regler – Hvem bestemmer – Motstand og nederlag

Forkunnskaper:
Fordel med noe kunnskap om hvordan du bruker kameraet ditt på andre innstillinger enn full automatikk.

Magnus Reneflot: Er bosatt på Siggerud utenfor Oslo. Magnus er medlem av NN, Norske Naturfotografer hvor han også har hatt lederverv. Han er "Æresmedlem" i Biofoto, Nordens største forening for naturfotografer og var med på å stifte Biofoto i Sverige.
Han er en innovativ fotograf som stadig jakter etter nye måter å formidle sine opplevelser på. Er av den oppfatning at motivene finnes overalt, utrykket handler mest om å se, fordype og engasjere seg. Magnus er ikke fotografen som betaler seg inn på kjøpeplasser, han finner sine egne motiver for det meste sin egen "Nærnatur" Magnus har  hatt mange utstillinger i inn og utland og var prosjektleder for NNs store utedørsutstilling  " Norsk natur, vill, vakker og sårbar" i anledning det internasjonale naturmangfoldåret i 2010. Utstillingen har i ettertid blitt til en vandreutstilling som fortsatt vandrer og er i tillegg utgitt i bokform.
www.fotorefleksjoner.blogspot.com

Anna Ulmestrand:
Anna Ulmestrand är boende i Göteborg i Sverige.
Hon är sedan 10 år en hängiven makrofotograf som föreläser hos
fotoklubbar om hur man hittar kreativa bilder, även inom ett så snävt
område som makro.
Anna arbetar med reklam och vet hur man säljer in sitt budskap genom
färg och form, ett kunnande som kommer väl till hands även inom foto.
Hennes bilder har ställts ut på bl a Åmåls fotofestival, Scandinavian
Photo och Natur 2011 i Vårgårda.
Hon har föreläst på Vårgårda Natur och Camera Naturadagen i Västerås
och har medverkat i tidskrifter som Camera Natura, Kamera & Bild, samt
Fotosidan Magasinet. Hon har skapat 2 egna fotoböcker och en 3:e är på
gång.
I höst kan ni även se henne som makrolärare hos Moderskeppet i deras
guldtjänst på nätet.
http://ulmestrand.wordpress.com

Påmelding:
Kustnära Vandrarhem innen 15.09 
info@kustnara.com  Mrk Fotoworkshop 21-23 sept

Pris kr 3950.-  Svenske kroner per. pers inkluderer kost og losji på Kustnära vandrarhem i dobbeltrom.1 kommentar:

  1. Jeg gleder meg til å holde kurs med en Anna Ulmestrand. En svært dyktig, kreativ og inspirerende fotograf som virkelig ser og utnytter muligheter, spesielt innen macro og nærfotografering. Hun skaper og formidler fotografiske mesterverk og finner sine motiver nær sagt overalt hvor vi andre jager forbi og ikke ser noe som helst.
    Like viktig er at bildene hennes ikke bare er vakre, de er både konkrete og abstrakte, åpner for tolkninger, assosiasjoner og fantasier. Å formidle opplevelser med bilder er ikke enkelt, å sette ord på sine opplevelser er minst like vanskelig. Anna mestrer
    begge deler bedre enn de fleste.

    SvarSlett