mandag 9. april 2012

En hyllest til Follomarka

Mange har gitt melding om at de kommer til festforestillingen "En hyllest til Follomarka" i kulturhuset Kolben på Kolbotn 14 april kl 17.30  Spre deg glade budskap, det er plass til alle !

Kom og ta del i opplevelser knyttet til Follo, få naturopplevelser i form av video og bilder tatt noen kilometer unna, opplevelser av dyr og fugler du ikke ante fantes midt blant oss.  Sett deg tilrette å ta imot visuelle tolkninger med lyd og musikk fra noen av Norges beste musikere innen temaene vann og trær.
Få informasjon om truede naturtyper i vårt nærområde og bli med og se hva som skjer av spennende aktivitetet i en naturbarnehage.
Alt dette får dere helt GRATIS. Det er foreningen BÆREKRAFTIG  FOLLO som inviterer til festforestillingen.


I tillegg til forestillingen må dere få med dere utstillingen Norsk natur, vill, vakker og sårbar som står på Kolbotn torg fra 12 april. Det er en foreningen Norske Naturfotografers forenings hyllest i anledning Naturmangfoldåret 2010 og den har siden åpningen i sept 2010 vandret rundt i hele landet og er på på Kolbotn.

VI SEES PÅ LØRDAG !

7 kommentarer:

 1. Døtte meg - der skulle jeg gjerne vøri, Magnus!!
  Supre fotografer og supre musikere - en herlig kombinasjon.

  Kanskje får jeg anledning en gang :)

  SvarSlett
 2. Hei Geir Ole, kom en tur nedover, du får låne hytta mi, skal ikke koste deg noe som helst bare du vasker detter deg (den er like i nærheten). Ta med en gjeng, det er verdt det.
  Om det i tillegg er noen som ønsker seg et fotkurs er det 2 ledige plasseer på kurset som jeg og Stig Børre arrangerer samme helg, ikke det at jeg tror du trenger å gå på kurs.

  SvarSlett
 3. Høres ut som et godt tilbud....men det blir desverre for kort tid til planlegging (jobb, småbarnspappa, 8 timers kjøring++). Er jo allerede nå på lørdag! Tips meg gjerne i god tid neste gang denne kombinasjonen er på gang :)

  SvarSlett
 4. Da er lørdagskvelden reddet! God musikk og gode bilder er en uslåelig kombinasjon. Forestillingen din med Knut Reiersrud på Samfundet i Ås for en del år siden var en opplevelse.

  SvarSlett
 5. Hei Christer ! Så hyggelig at du husker forestillingen for 11 år siden, det var imponerende. Tror det blir minst like bra denne gangen. Musikerne er helt utrolige kunstnere.

  SvarSlett
 6. Denne kommentaren har blitt fjernet av forfatteren.

  SvarSlett
 7. Min lørdagskveld er også reddet.
  "Portrett av trær" som jeg har hatt gleden av å se tidligere er verdt besøket alene.

  SvarSlett