tirsdag 30. mars 2010

Speiling og Sothøne !Jeg har alltid vært opptatt av speilinger, synes disse speilingene med en matsøkende Sothøne ble fine! Gråvær i Oslo området i påsken, det skal bli mange bilder.

6 kommentarer:

 1. Hei! Kankende god ide med sothøne og høy kontrast som dette. Stilig. Liker det første bildet best der det er nesten bare sort og hvitt. Og det siste der det røde øyet dukker opp og avslører det monokrome fargebildet. Riktig god påske :)

  SvarSlett
 2. Fine bilder av sothøne, Magnus.
  Men, jeg syns kanskje det rosa ble litt vel pastell opp imot det svart/hvite.

  Stein

  SvarSlett
 3. Bra serie, og så s/h man kan få det uten at det er s/h. Liker veldig godt det første bildet, fordi fargetonene i vannet gjør det litt mer spennede enn bare hvitt. Synes det kler bildet bra. I tillegg passer det greit at sothøna ser vekk fra kameraet og alt blir litt mer gåtefullt.
  Ellers liker jeg godt mønsteret i vannet rundt fuglene på de andre bildene. Skjønner godt du har planer videre i påska!

  SvarSlett
 4. Ja, dette er uten tvil veldig spennende bilder! Jeg synes speilingen i nr 2 er best, mens høna i nr 3, så til konklusjonen får bli det siste. Men det spiller egentlig ingen rolle, bildeopplevelsen er like god :)

  SvarSlett
 5. Igjen treffer du med harmonien mellom forgrunn, bakgrunn og motiv. Summen her blir utrolig bra.
  Bildet nr1 er et flott bilde som hadde gjort seg på veggen. Jeg hadde også tanken om å gjøre et lingnende bilde dagen før, men de er ikke i nærheten av disse.

  Bjørn-Egil

  SvarSlett
 6. Äkta Rendflotare med starkt grafiskt uttryck och underbara kompositioner. Urflott!
  Påskhälsning i efterhand!
  Stina

  SvarSlett