tirsdag 23. mars 2010

VÅRIS


Det er lenge siden sist jeg la inn bilder. Det er flere årsaker til det, blandt annet at jeg har skifta linser i begge øynene og at det har vært vanskelig å fokusere blikket. Mye av gleden med fotograferingen forsvant.
Ting er i bedring og forhåpentligvis vil alt rette seg etterhvert.

Roy Mangersnes og jeg arrangerte en workshop på Jæren sist helg, samarbeid med Stavanger foto som stilte med lokaler og 2 ansatte. Det ble en fin helg, vi hadde med oss 14 ivrige og lærevillige kursdeltagere. Tema for workshopen var "Lær å se". Våren kom plutselig og vannene som har vært bunnfrosne i vinter svettet med temperatur opp mot 10 grader.
Isen var enkelte steder nesten svart og strukturen på overflaten forandret seg hele tiden. Etter 4 timer på isen dro vi tilbake til Stavanger foto med mange tusen eksponeringer på minnekortene.

9 kommentarer:

 1. Godt å se deg tilbake Magnus!
  Som vanlig en solid serie fra deg. Rolige og harmoniske bilder. Kanskje litt rolige, men det dukker opp motiver etterhvert. Det tok litt tid før jeg så hvithaien i bilde nr 2.

  Stein

  SvarSlett
 2. Heisann!

  Bra du er tilbake ja! Alltid moro å se bildene dine. Som Stein er inne på, dukker det opp nye motiver og detaljer etterhvert som man ser på bildene. Variert serie med flotte linjer og mønstre.

  SvarSlett
 3. Kjempeflotte bilder, kanskje du allerede ser verden med nye øyne :-)

  SvarSlett
 4. Takk for hyggelige tilbakemeldinger, føler selv at dette satt rimelig godt. 4 x 20 var vel litt i overkant Rolf.

  SvarSlett
 5. Har ventet på dette, Magnus :) Veldig gode sølvmetalliske bilder med særdeles spennende mønster! Godt synes kommer seg, om ikke hadde det blitt kjedelig for oss også.

  Det siste bildet treffer mest, mens de andre kommer tett opptil.

  SvarSlett
 6. Skikkelig inspirerende serie du viser her. Men det er jo ikke helt overraskende fra din hånd da. Mønster og struktur i de tre første syntes jeg er veldig spennende og annerledes for sjangeren og således de mest severdige.

  SvarSlett
 7. Denne serien er helt super! Fantastiske mønstre i isen. Trekanter, firkanter og rundinger i skjønn harmoni:)Tror jeg velger 3 og 4 som mine favoritter:)

  SvarSlett
 8. Det var helt vannvittig fine forhold, vanskelig å rive seg løs og undervise deltagerne, men det gikk bra. De fikk ihvertfall oppleve hva det vil si å være engasjert.

  SvarSlett