mandag 12. mars 2012

Vinterfotokurs på Gjendesheim !

I helgen 8-11/3 gjennomførte jeg og fotograf Espen Bratlie vinterfotokurs i Jotunheimen. Forholdene var langt fra slik vi hadde forventet.  Det var nesten mer vår enn vinter. Istedenfor snøfokk var det regnfokk og deltagere og kamerautstyr fikk prøvd seg i den kraftige vinden. Det blåste hakkespetter, med vindkast som blåste deltagere over ende. Det ble ingen lange skiturer, mest holdt vi oss rundt Gjendesheim.
Kalori inntaket ble nok endel høyere enn hva som ble forbrukt. Kokken på Gjendesheim sørget for førsteklasses mat.

Vi var en fin gruppe og kreativiteten og humøret var på topp. Gjennomgangen av bilder om kvelden bar preg av mye softa bilder på grunn av regn og dugg på linsene.

Takker alle deltagere for et hyggelig samvær, dere var kreative og ivrige. Håper dere hadde det like fint som oss og at dere sitter igjen med forventet påfyll om bilder og kamerateknikk etc.
Takk også til betjeningen på Gjendesheim, dere var eksemplariske, gleder oss allerede til nytt kurs i mars 2013

6 kommentarer:

 1. Fina bilder med träd,en fint fångad skidåkare med skärm i storslagen miljö och så en hel del humor. Det är alltid med spänning man väntar på uppdateringarna. Tack för att Du ger så mycket inspiration.

  SvarSlett
 2. Tema på kurs: trær og tær:-) Tipper dere hadde en bra helg.

  SvarSlett
 3. Meget flotte bilder av bjørkestammene, og ellers :-)

  SvarSlett
 4. Ahh det låter som en trevlig kurs - trots moder naturs nyckfullhet. God mat är aldrig fel, är övertygad om att du förmedlade dina kunskaper även utan den perfekta vårdagen.
  Men.. barfota???? Är det dina fötter Magnus? med tanke på hur härligt barnslig du är skulle det inte förvåna mig ett dugg - men var det inte kallt?
  Sista bilden ser bara så vacker ut, är det skidor eller skridskor personen har på sig - maken som kitesurfar kommer älska bilden när jag visar honom den:-)
  Mvh Anna

  SvarSlett
 5. Hei Anna !
  Kreativiteten økte betraktelig hos deltagerne og det bobla skikkelig hos enkelte. Det var faktisk ikke jeg som kom på ideen med barfot skigåing, men han som kom på den, hadde kanskje ikke kommet med ideen uten min barnslige undervisning og tilnærming til motivene.
  Kite surferen var en av deltagerne og lyset var bare helt fenomenalt. Helt ufarlig var det heller ikke, det blåste kraftig og innimellom kom det stormkast, fallvinder, som kan gi store utfordringer. Han står på ski og det gikk fort unna.
  Deltagerne på kurset var fornøyd og da er jeg glad.

  SvarSlett
 6. Takk for hyggelig svar Dag, du er alltid så positiv og det gleder meg at du likte bildene, hils til Anita

  SvarSlett