mandag 7. november 2011

Vårgårda !

Har kommet hjem etter en flott og begivenhetsrik helg med gode venner og likesinnede ved Vårgårda naturfotofestival i Sverige. Var veldig spent på hvordan mitt foredrag " kortreist natur ville bli mottatt. Programmet var spekket med store navn og nivået er høyt, så jeg kjente at hjertet banka mer enn normalt da jeg ble annonsert av Anders Geidemark.
Etter en litt humoristisk åpning forsvant heldigvis nervene og jeg koste meg på scenen. Tilbakemeldingene var overveldende og resten av helgen har jeg befunnet meg i en boble med positive tanker og mye inspirasjon. Foredragene hadde stor bredde og kvaliteten var høy. Særlig satte jeg pris på foredragene til Lars Andreas Dybvik, Pål Hermansen, Anna Ulmestrand og Heiki Willamo. Takk til Kai for reisefølge. Alltid mye å hente i samtaler med kollegaer,  gleder meg allerede til neste år.Et bilde fra oktober ifjor !

8 kommentarer:

 1. Takk for hyggelig bekjentskap :) Ditt både humoristiske, varierte og kvalitetsrike "foredrag" var en av de beste i Vårgårda (og der var det mye meeeeget bra). Og det er spennende å følge en så dyktig og "levende" fotograf som deg, og som har et så uttrykksfullt repertoar :)

  SvarSlett
 2. Tror jeg gikk glipp av store ting i helga.. (igjen!!). Uansett, har vært på bloggen og blitt småfascinbert av dette bildet flere ganger nå. Synes fargene er utrolig knæshe, litt surrealistisk romantikk. Men tror jeg hadde likt det bedre uten røret.. Selv om det jo er et artig innslag. SKulle gjerne likt å vært på det foredraget.

  SvarSlett
 3. Takk for hyggelig reisefølge og et forfriskende foredrag Magnus. Knall bilde...

  SvarSlett
 4. Skulle gjerne sett bidraget ditt. Oktoberbildet "fra i fjor"var flott !

  SvarSlett
 5. Hei Magnus, takk for sist!
  Det bilde her er bare helt RÅTT! jeg elsker de sarte rose farvene på bladene mot det blå på veggen!! Hærlig!
  Come and check out my blogg too, if you want :OD
  Hilsen Nina x

  SvarSlett
 6. Hej Magnus och tack för sist (och inte minst boken)! Som jag nämnt tidigare är du och kommer alltid vara min favorit och inspiratör nr 1 - utan tvekan.
  Du är lika sprudlande tokig som jag hade föreställt mig i verkligheten;-) En fantastiskt föreläsning som ingen kommer glömma! DU är för tokig och helt unik! Ändra dig aldrig:-)
  Mvh Anna

  SvarSlett
 7. Hej,
  Väldigt fin bild! Fin blogg också. Skall titta in på nytt senare!

  SvarSlett