søndag 24. mars 2013

Fotoworkshop med Lars Andreas Dybvik og Magnus Reneflot 9-12 mai 2013

Fotoworkshop med Lars Andreas Dybvik og Magnus Reneflot 9-12 mai 2013Biofoto Midt-Norge og Statoil fotogruppe i Trondheim, inviterer til Fotoworkshop med Magnus Reneflot og Lars Andeas Dybvik i Bymarka i Trondheim torsdag 9 - søndag 12 mai 2013

Dette er i utganspunktet en fotoworkshop kun for medlemmer av disse gruppene. Påmeldingsfrist 20 april. Om ledige plasser etter 20 april, vil tilbudet gjelde andre som vil være med.

                                                                                          I en veigrøft 24 mars. Foto: Magnus Reneflot
Om kurslederne:

Lars Andreas Dybvik
Lars Andreas er en uvanlig innovativ og kreativ fotograf med spennende filosofiske betraktninger om bilder og dets innhold. Han er en etterspurt foredragsholder og kursleder og er annerkjent langt utover landet. Han har hatt flere separatutstillinger og er premiert og vunnet prestisjetunge konkurranser i Norge og utlandet. GDT og Nordic Nature Photocontest


   Foto: Lars Andreas Dybvik

   Foto: Lars Andreas Dybvik

Magnus Reneflot
Er en engasjert og leken kreativ fotograf som søker etter det uventede i sitt møte med naturen. Han er av den oppfatning av motivene finnes overalt og at det i stor grad er lagrede referanser, erfaring, nysgjerrighet, kombinert med anlegg og innsats som avgjør om man utvikler seg som fotograf.
Magnus har hatt flere separatutstillinger og gruppeutstillinger i  Norge og i utlandet og er premiert og vunnet premier i store prestisjetunge konkurranser som Nikon International Photo Contest og Nordic Nature Photocontest 3 år på rad. Han har mange års erfaring som kursholder og elsker å holde kurs og få deltagere engasjert.  Han er medlem i Norske Naturfotografers forening og Biofoto.

                                                                          Spindelvev i vann med speiling Foto: Magnus Reneflot

 Landskapsbilde fra Bohuslän, nysnø og smelting Foto: Magnus Reneflot

Program for dagene.


Torsdag 09.05

17:00 Vi samles på Helkanseter i Bymarka. Presentasjonsrunde der alle viser inntil 5 bilder som beskriver dem som den fotografen de er i dag. Kort presentasjon av kursholderne. Vi blir kjent og varme i trøya, samt går gjennom programmet og steder vi gjør utflukter til.

Alle tar med ett bilde de har en sterk mening om. Det kan være ditt eget eller et du så på nett eller i en bok (det trenger ikke være et fotografi). Finn et bilde som engasjerer deg, eller kanskje inspirerer deg. Enten for at du syns det er flott, eller for at du syns det gjennomgående tullete og provoserende. Vi ser på disse bildene og prater rundt vår reaksjon når de fleste av oss ser bildene for første gang. Kursholdere gjør det samme med hvert sitt bilde.Fredag 10.05

Morrasfotografering etter avtale og ønske.

09:15 Komposisjon – litt teori om hvordan bilder kan bygges, og hvordan det påvirker vår underbevissthet (Jan Magnus Reneflot).

Ca 11:00 Fotografering! Kursholderne vil være tilgjengelig for personlig veiledning. Alle får oppgaver. Ta med nistemat!

15:00 Utvelgelse og overføring av utvalgte bilder fra hver enkelt. Max tre bilder per person. Alle trenger ikke møte på Helkanseter presis 15:00, men kursholderne vil være der fra 15:00 for å bistå i innsamling av bilder og veiledning til den enkelte.

17:00 Middag (ordnes privat av den enkelte).

18:30 Felles gjennomgang av dagens bilder og oppgave.Lørdag 11.05

Morrasfotografering etter avtale og ønske.

09:15 Inspirasjonsforedrag av Lars Andreas Dybvik. Kan bilder være mer enn bare avbildninger?

11:00 Fotografering! Kursholderne vil være tilgjengelig for personlig veiledning. Alle får oppgaver. Ta med nistemat!

15:00 Utvelgelse og overføring av utvalgte bilder fra hver enkelt. Max tre bilder per person. Alle trenger ikke møte på Helkanseter presis 15:00, men kursholderne vil være der fra 15:00 for å bistå i innsamling av bilder og veiledning til den enkelte.

17:00 Felles middag på en lokal nærliggende kneipe (hver enkelt bestiller og betaler selv, men vi bestiller felles bord).

18:30 Felles gjennomgang av dagens bilder og oppgave.

20:30 Inspirasjonsforedrag av Jan Magnus Reneflot. Hvordan åpne øynene å begynne å SE.Søndag 12.05

Morrasfotografering etter avtale og ønske.

09:15 Helkanseter: Etikk, samt repetisjon og spørsmål (Jan Magnus Reneflot og Lars Andreas Dybvik). Litt om å tenke og se i sort/hvitt.

10:15 Fotografering! Kursholderne vil være tilgjengelig for personlig veiledning. Alle får oppgaver.

14:30 Helkanseter: Utvelgelse og overføring av utvalgte bilder fra hver enkelt. Max 3 per person.

15:00 Felles gjennomgang av dagens bilder og oppgave.

16:00 Evaluering i fellesskap.

Hjemreise

Pris kr 3500.- Påmelding:

 Lars Andreas Dybvik
Fotokurs@uskarp.no


innen 5 mai.